CareSens N NFC verensokerimittari


 
CareSens N NFC on uusi langattomalla tiedonsiirrolla varustettu NFC-lähilukuversio tutusta CareSens N -verensokerimittarista.

Mittari on helppokäyttöinen. Erillistä koodausta ei tarvita, CareSens N -testiliuska koodaa automaattisesti. Näytemäärä on pieni, vain 0,5 mikrolitraa ja tulos on luettavissa 5 sekunnissa. Täysi ISO 15197:2013 -standardinmukaisuus.

Suuri näyttö. Mittarissa on ennen ja jälkeen aterian - sekä paastomerkintätoiminnot ja mittari laskee automaattisesti 1, 7, 14, 30 ja 90 päivän keskiarvotulokset. Aterian jälkeinen hälytystoiminto, kolme aikahälytystä sekä vanhentuneen liuskan merkintätoiminto ja hypoglykemiahälytys. Muistipaikat 500 mittaustulokselle.

NFC-lähilukuyhteys yhteensopivaan Android-älylaitteeseen. Lisäksi USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma mittaustulosten käsittelyyn. Push-data-viestitoiminto.

Testiliuskat säilyvät käyttökelpoisina jopa 24 kk, purkin avaamisen jälkeenkin. Muut sokerit, kuten esimerkiksi maltoosi ja ksyloosi eivät häiritse mittauksia. Aloituspakkauksessa on mittari, pistolaite ja lansetteja sekä testiliuskoja 10 kpl.

 
Jälleenmyyjät
Valmistajan esittelysivu 
 
 Takaisin tuoteluetteloon