SmartLog-purkuohjelma

CareSens-verensokerimittarit ovat yksi Suomen suosituimmista omaseurannan mittareista ja mobiiliseurannan edelläkävijä. SmartLog on verensokerimittausten purku- ja hallintaohjelma CareSens-mittareille.

Mistä saa purkuohjelman CareSens-verensokerimittareille?

Saat CareSens-valmistajan maksuttoman SmartLog-purkuohjelman tietokoneille ja älylaitteille valmistajalta, tämän kotisivujen ja sovelluskauppojen kautta:

  • Windows/PC: SmartLog (SmartLog-kaapeli)
  • Mac: SmartLog (SmartLog-kaapeli)
  • Android: SmartLog (Bluetooth Smart/NFC-mittarit tai OTG-mobiilikaapeli)
  • iPhone: SmartLog (Bluetooth Smart -mittarit)

SmartLogin kieleksi voit valita esim. suomen, ruotsin tai englannin laitteen asetusten perusteella. Muista vaihtaa ohjelman asetuksista mittayksiköksi mmol/l. Lisätietoja valmistajan i-SENS sivuilta tietokoneversiosta ja mobiiliversiosta.

Toimiiko purkuohjelma kaikkien CareSens-mittareiden kanssa?

SmartLog-purkuohjelma toimii tiedonsiirto-ominaisuuden sisältävien CareSens-mittareiden kanssa, kuten CareSens N, CareSens N POP, CareSens N NFC, CareSens N Premier, CareSens PRO ja CareSens Dual. SmartLogia ei ole tarkoitettu CareSens Expertille, jolle on oma ammattilaisohjelmistonsa.

Millaista tiedonsiirtoyhteyttä SmartLog-purkuohjelma käyttää?

Mittari kytketään PC- tai Mac-tietokoneen USB-porttiin valkoisella SmartLog-tiedonsiirtokaapelilla.

Android-kytkentään voidaan käyttää langatonta Bluetooth Smart 4.0 (BLE) -yhteyttä tai NFC-lähikosketusta, mikäli tuettu, tai vaihtoehtoisesti OTG-mobiilikaapelia.

iPhone-mobiiliversion kanssa voi käyttää Bluetooth Smart 4.0 (BLE) -mittareita.

Lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Mitä OTG-mobiilikaapeli vaatii matkapuhelimelta tai tabletilta?

OTG-mobiilikaapeli toimii kaikkien SmartLog-yhteensopivien CareSens-mittareiden kanssa. Lisäksi sen käyttö vaatii yhteensopivan Android-älypuhelimen tai -tabletin, jossa on USB On-The-Go eli OTG-tuki.

Varmista yhteensopivuus asentamalla SmartLog-purkuohjelma (valmistaja i-SENS) Google Play -kaupasta sekä tarkista onko älylaitteesi OTG-yhteensopiva käyttöohjeista tai valmistajalta. Tutustu myös CareSens OTG-mobiilikaapeli -esittelysivuumme.