CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari


 
Uusi monipuolinen CareSens Dual -verensokerimittari. Täysi ISO 15197:2013 -standardinmukaisuus. Erillistä koodausta ei tarvita, CareSens PRO -testiliuska koodaa automaattisesti. Näytemäärä on pieni, vain 0,4 mikrolitraa ja tulos on luettavissa 5 sekunnissa. Mittaa myös veren ketoaineet KetoSens-testiliuskalla.

Suuri valaistu LCD-näyttö ja liuskanpoistaja. Mittarissa on ennen ja jälkeen aterian - sekä paastomerkintätoiminnot ja mittari laskee automaattisesti 1, 7, 14, 30 ja 90 päivän keskiarvotulokset. Aterian jälkeinen hälytystoiminto, kolme aikahälytystä, vanhentuneen liuskan merkintätoiminto, ketoainehälytys sekä säädettävät verensokerihälytykset. Muistipaikat 1000 mittaustulokselle.

Langaton Bluetooth Smart 4.0 (BLE) -yhteys älypuhelimeen. Lisäksi USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma mittaustulosten käsittelyyn. Push-data-viestitoiminto.

Lisähappi ei häiritse mittauksia. Aloituspakkauksessa on mittari, pistolaite ja lansetteja sekä verensokerin testiliuskoja 10 kpl.

Yhteensopivat älypuhelimet: Langaton tiedonsiirto mittarista vaatii Bluetooth Smart -yhteensopivan Android- tai iPhone-älypuhelimen, jossa on Google Play - tai App Store -sovelluskauppa. Huom! Tiedonsiirto ei toimi iPadilla, Lumialla, Nokia-peruspuhelimissa tai vanhemmissa laitteissa. Varmista yhteensopivuus etukäteen. Bluetooth Smart tunnetaan myös nimellä Bluetooth Low Energy eli BLE tai Bluetooth 4.

CareSens Dual -esite (PDF)
 
Jälleenmyyjät

 
 Takaisin tuoteluetteloon